• خانه
  • وبلاگ
  • چگونه از داده های خود به صورت آنلاین محافظت کنیم – 25 نکته امنیتی

چگونه از داده های خود به صورت آنلاین محافظت کنیم – 25 نکته امنیتی

 تاریخ انتشار :
/
  وبلاگ
چگونه از داده های خود به صورت آنلاین محافظت کنیم - 25 نکته امنیتی


25 روش ایمن برای محافظت از داده های آنلاین

25 روش ایمن برای محافظت از داده های آنلاین

روند سرسام آور نقض داده ها بزرگترین نگرانی حریم خصوصی و امنیت این روزها است. زمانی که شرکت‌های بزرگ با حملات هکری مواجه می‌شوند، میلیون‌ها حساب کاربری منقضی می‌شوند. هک یاهو بزرگترین نقض اطلاعات از همه است. بیش از 3 میلیارد حساب کاربری را تحت تأثیر قرار داد. اطلاعات شخصی در نهایت در انجمن های زیرزمینی با قیمت های رقت انگیز فروخته می شود.

همچنین ببینید: چگونه یک مبدل یوتیوب ایمن انتخاب کنیم؟

کسب‌وکارها تلاش می‌کنند تا از آخرین استانداردهای امنیت اطلاعات پیروی کنند، اما بسیاری از آنها شکست می‌خورند. اگرچه عرصه امنیت سایبری جدید نیست، همه رویه‌ها و سیاست‌های ما همچنان بی‌اثر هستند. علاوه بر این، شرکت‌ها و دولت‌ها بسیاری از داده‌های شخصی ما را جمع‌آوری می‌کنند و حتی بیشتر از آن‌ها را می‌خواهند، در حالی که فاقد ابتکارات کافی برای ایمن نگه داشتن آن‌ها هستند.

قوانین سخت ممکن است مشکل را حل کند. جمع آوری و ذخیره سازی اطلاعات بسیار حساس فقط باید برای افراد واجد شرایطی مجاز باشد که بالاترین استانداردها را رعایت کنند. اقدامات امنیتی اضافی برای مشتریان ناخوشایند و برای ارائه دهندگان خدمات گران است، اما افزایش سطح در این مورد تنها راه حل مناسب است.

ما بهترین روش‌هایی را که مردم و شرکت‌ها باید برای ایمن نگه داشتن داده‌های خود اتخاذ کنند، گردآوری کرده‌ایم.

15 نکته امنیتی برای کاربران خانگی

سعی کنید این قوانین ساده را در حین وبگردی از رایانه خانگی خود رعایت کنید.

نکته 1. فقط از یک حساب ایمیل برای همه چیز استفاده نکنید. یک آدرس ایمیل جداگانه برای موارد مهمی مانند بانکداری ایجاد کنید. هیچ کس جز شما نباید از این حساب ایمیل مطلع باشد. با اقوام، خانواده و دوستان از طریق ایمیل دیگری ارتباط برقرار کنید. در نهایت، یک حساب سوم برای موارد کمتر مهم مانند سایت های کوپن یا تخفیف، دوستیابی، بازی های آنلاین و غیره ایجاد کنید.

نکته 2. مراقب حریم خصوصی رسانه های خانواده خود باشید. یکی از بزرگترین مشکلات این روزها اشتراک گذاری بیش از حد است. به ویژه، کودکان و جوانان تمایل دارند حجم زیادی از داده های حساس را به صورت آنلاین ارسال کنند. ما باید به کودکان بیاموزیم که چه چیزهایی را می توان در شبکه های اجتماعی فاش کرد و چه چیزی را نمی توان فاش کرد. والدین و مدارس باید مهارت های حفظ حریم خصوصی و امنیتی را در فرزندان خود توسعه دهند. تنظیمات حریم خصوصی حساب رسانه های اجتماعی باید روی حداکثر سطح امنیتی ممکن تنظیم شود. گاهی اوقات دادن تاریخ تولد و آدرس نادرست منطقی است.

نکته 3. مراقب فایل ها و لینک ها باشید. بیشتر اوقات، زمانی که کاربران روی پیوندهای جعلی در رسانه های اجتماعی کلیک می کنند، پیوست های ایمیل مخرب را باز می کنند، موارد رایگان را از طریق تورنت دانلود می کنند یا از سایت های آلوده بازدید می کنند، ویروس ها وارد رایانه می شوند. در حین انجام همه این کارها محتاط باشید و مراقب قدم های خود باشید. بدافزار کروم

نکته 4. یک برنامه آنتی ویروس نصب کنید. موارد زیادی وجود دارد که راه حل های آنتی ویروس قادر به تشخیص نفوذ و از دست دادن ویروس ها نیستند. اما هنوز هم داشتن یک برنامه آنتی ویروس این روزها ضروری است. بردارهای حمله گسترده هستند و حتی قوی ترین عادات امنیتی نمی توانند در برابر همه تهدیدها محافظت کنند. آنتی ویروس می تواند در 90 درصد موارد کمک کند. فکر نکنید که بهتر است چندین ابزار آنتی ویروس داشته باشید. نه، بدتر است، زیرا آنها در کار یکدیگر دخالت خواهند کرد. با این حال، در صورت درخواست می توانید از اسکنرهای ضد بدافزار اضافی استفاده کنید. حتما ابزارهای نرم افزار امنیتی خود و همچنین سیستم عامل و سایر نرم افزارها را به روز کنید.

نکته 5. هنگام اتصال به وای فای عمومی مراقب باشید، ممکن است خطرناک باشد. مرور وب یا خواندن اخبار هنگام استفاده از Wi-Fi عمومی خوب است. با این حال، از ارسال اطلاعات مهم یا انتقال پول خودداری کنید. تمام ارتباطات شما ممکن است در خطر باشد. هنگامی که نیاز به اتصال به Wi-Fi عمومی دارید، همیشه سعی کنید از خدمات VPN استفاده کنید. یک VPN IP واقعی شما را پنهان می کند و ترافیک شما را رمزگذاری می کند. شبکه بی سیم خانگی شما نیز باید ایمن باشد. از گذرواژه‌های طولانی و لیست سفید استفاده کنید (اجازه دهید) فقط دستگاه‌های خودتان و خانواده خود به آن متصل شوند.

همچنین ببینید: نحوه دانلود ویدیوهای یوتیوب با سرور پروکسی

نکته 6. نکته بعدی که قدمتی به اندازه تپه ها دارد، بله است از رمزهای عبور قوی استفاده کنید. استفاده از رمزهای عبور ایده آل است. برای هر وب سایت یا برنامه جدید رمز عبور جداگانه ایجاد کنید. در صورت امکان، احراز هویت چند عاملی را فعال کنید.

همچنین ببینید: 3 مدیر برتر رمز عبور برای محافظت از داده های شخصی

نکته 7. برای خرید آنلاین از کارت های اعتباری جداگانه استفاده کنید زیرا کارت ها محبوب ترین هدف کلاهبرداران هستند. از بانک خود بخواهید کد امنیتی اضافی و محدودیت های برداشت را معرفی کند.

نقاب دار-کارت اعتباری

نکته 8. برای شناسایی تراکنش های غیرمجاز، برای هر تراکنش کارت اعتباری و نقدی اظهارنامه ها را بررسی کنید به صورت هفتگی، ترجیحاً حتی بیشتر. اگر متوجه معامله ای شدید که انجام نداده اید، فوراً با بانک خود تماس بگیرید تا کارت را مسدود کنید.

نکته 9. پشتیبان گیری، برگشت ، برگشت! باج افزارها تهدید غالب این روزها هستند. می تواند همه فایل ها را رمزگذاری و نابود کند. همچنین می تواند داده ها را بدزدد. از چندین استراتژی پشتیبان استفاده کنید. هم فضای ذخیره سازی آفلاین و هم فضای ابری را در نظر بگیرید.

همچنین ببینید: نحوه پشتیبان گیری از مجموعه فیلم ها با نرم افزار DVD Ripper

نکته 10. مراقب مخاطبین خود باشید. پیام های اقوام و دوستان می تواند خطرناک باشد زیرا هزاران هزار رسانه اجتماعی، برنامه پیام رسانی و حساب های ایمیل روزانه هک می شوند. کلاهبرداران می توانند دوست شما را هک کنند و از طرف او برای شما ویروس ارسال کنند. وقتی از آرشیو ZIP یا پیوند عجیب مطمئن نیستید، بهتر است از طریق تلفن با فرستنده چک کنید تا ببینید آیا آن را ارسال کرده است یا خیر.

نکته 11. یک قانون اساسی برای خریداران آنلاین این است بررسی اینکه سایت از HTTPS استفاده می کند و گواهی معتبر است.

ertificate_Validity_Testing_Firefox_Warning

نکته 12. مسدود کننده های تبلیغاتی را نصب کنید در تمام مرورگرهای وب شما اگر برخی از تبلیغات هنوز ذخیره شده اند و مشکوک به نظر می رسند – روی آنها کلیک نکنید. استادان کلاهبرداری از ترفندهای هوشمندانه استفاده می کنند، اگر چیزی به نظر می رسد خیلی خوب نیست که درست باشد، بهتر است از آن دوری کنید.

نکته 13. اطلاعات شخصی خود را بیهوده به اشتراک نگذارید. شما نباید بلافاصله و بدون فکر شماره تامین اجتماعی یا سایر اطلاعات شخصی خود را در اختیار هر کسی که آن را می خواهد ارائه دهید.

نکته 14. تنظیمات همه ابزارهای خود را بررسی کنید برای داده هایی که می توانند به ابر منتقل کنند. هر گزینه ای که فکر می کنید مشکوک است را خاموش کنید.

نکته 15. همیشه برای هر سرویسی ثبت نام کنید بررسی های آنها را بررسی کنید. به اطلاعات شخصی خود فقط به کسانی اعتماد کنید که از اطلاعات مشتری محافظت کامل دارند. نقض داده های قبلی باید یک پرچم قرمز باشد.

10 نکته امنیتی برای مشاغل

قوانین امنیتی برای شرکت ها سخت تر است. اگر هیچ یک از آنها در محل کار شما مشاهده نشد، این لیست را برای رئیس خود ارسال کنید.

نکته 1. آگاهی امنیتی. اعضای کارکنان همیشه در زره سایبری هر شرکتی نقش دارند. کارکنان به آموزش مداوم امنیتی نیاز دارند. آموزش فیشینگ و موج سواری ایمن ضروری است. اجرای کامل مراحل استخدام و اخراج نیز بسیار مهم است.

نکته 2. انتخاب مطمئن تامین کنندگان. بسیاری از نقض‌ها با هک کردن کسب‌وکارهای کوچک‌تر که تامین‌کننده یا شریک شرکت‌های بزرگ‌تر هستند، انجام می‌شود. این پیمانکاران فرعی کوچک شخص ثالث معمولاً توانایی دفاعی کمتری دارند و اهداف آسانی هستند. کسب و کارها باید فروشندگان خود را عاقلانه انتخاب کنند و فقط به کسانی پایبند باشند که از بهترین شیوه ها و استانداردهای امنیتی استفاده می کنند.

نکته 3. امنیت فیزیکی تجهیزات و دفاتر حتی برای یک تجارت کاملاً آنلاین بسیار مهم است. حجم قابل توجهی از نقض بزرگ داده ها به این دلیل رخ داد که هکرها توانستند به سیستم های رایانه ای شرکت متصل شوند، به طور فیزیکی با استفاده از مهندسی اجتماعی یا حتی غواصی در زباله دانی به ساختمان اداری نفوذ کنند و اسناد محرمانه را در میان زباله ها پیدا کنند. بسیاری از سازمان ها به راه حل های امنیتی فیزیکی مانند موارد ذکر شده در اینجا روی می آورند تا از ایمنی تجهیزات و داده های خود در چندین مکان اطمینان حاصل کنند.

ماموران امنیتی

نکته 4. شرکت های بزرگ به طور متوسط ​​200 روز طول می کشد تا یک نقض را شناسایی کنند. سیستم های هشدار اولیه به کاهش آن به چند ساعت کمک کنید. نظارت بر شبکه های خود و شناسایی الگوهای غیر معمول بسیار مهم است.

نکته 5. شرکت ها نباید اطلاعاتی را که واقعاً به آنها نیاز ندارند درخواست کنند. به عنوان مثال، مراکز درمانی باید یک شماره شناسایی منحصر به فرد بیمار را وارد کنند و نیازی به SSN ندارند.

نکته 6. دفاع خود را در اولویت قرار دهید. در شرایط بودجه محدود، تکمیل تاکید بر حفاظت از حیاتی ترین داده ها

نکته 7. همیشه رمزگذاری داده های مهم.

نکته 8. ارائه حقوق دسترسی به سرور کارگران شما بر اساس جایگاه آنها در سلسله مراتب شرکت.

نکته 9. آزمایش نفوذ انجام دهید و ارزیابی منظم ریسک

نکته 10. با تکنیک های امنیتی جدید همراه باشید و محصولات منتظر اخبار مربوط به هک های اخیر باشید.

اگر اطلاعات شخصی را به صورت آنلاین قرار می دهید، برای بدترین شرایط آماده باشید. چیزی که یک بار آنلاین می شود – برای همیشه در آنجا باقی می ماند و در نهایت دیر یا زود منقضی می شود. چالش‌های امنیتی با رایج‌تر شدن اینترنت اشیا (اینترنت اشیا) و فضای ابری و ظهور استراتژی‌های جدید سرقت اطلاعات در صحنه جرایم سایبری، در حال افزایش است. با این حال، در بسیاری از موارد، پیشنهادات ساده ما در بالا و کمی دقت می تواند شما را از دردسر برخورد با عواقب نقض نجات دهد.

نظرات

نظرات